Surfana Surfcamp Frankrijk

Word een echte surf pro op de Franse golven!

 • Het Surfcamp

  Wat houdt dit surfcamp in?

  Het zomerkamp Frankrijk is een 10-daagse surfvakantie waarbij je vrijdag met de bus vertrekt en zondag weer terugkomt in Nederland. Je leert veel over surfen en doet samen met de andere deelnemers veel leuke activiteiten. Deze kampweek is voor iedereen in de leeftijd van 14-17 jaar. Zowel voor beginnende surfers als de al wat gevorderden is dit de perfecte manier om het surfen goed onder de knie te krijgen!

  Moliets-Plage, Frankrijk

  We organiseren deze topvakantie op Camping Les Cigales in Moliets-Plage. Moliets-Plage ligt aan de Zuid-Franse Atlantische kust ongeveer 100km zuidelijk van Bordeaux.

  Omdat we zelf geen locatie hebben in Frankrijk, zijn we voor deze surftrip een samenwerking gestart met een bestaand Surfcamp. Zij faciliteren de locatie, het busvervoer en Nederlands sprekende surfinstructeurs (met kennis van de omgeving). Surfana Vlieland neemt haar ervaren kampbegeleiders mee en zorgt voor de organisatie en de Good Vibes. The best of both worlds!

 • Programma

  Wat gaan we doen?

  Onze visie voor een zo leuk mogelijk Surfcamp gaat natuurlijk ook mee naar Frankrijk. We gaan veel leuke activiteiten doen, we genieten van de natuur, van elkaars gezelligheid en komen als ontspannen surfers terug in Nederland. Tijdens deze surftrip zal de focus meer liggen op activiteiten op het strand. We willen natuurlijk optimaal genieten van het lekkere Zuid-Franse klimaat! Daarnaast zijn de golven wat uitdagender dan in onze Noordzee. Nog steeds goed om te leren surfen en de meer ervaren surfers kunnen next leven gaan.

 • Data en prijzen

  Wat kost dit surfcamp en wat is inbegrepen?

  De prijs voor het Zomerkamp naar Frankrijk is €795,-. Dit is inclusief busreis, overnachtingen, drie maaltijden per dag, surflessen, begeleid surfen, activiteiten, tent en natuurlijk een week lang heel veel plezier!

  In 2018 organiseren we helaas geen zomerkamp naar Frankrijk. Houd onze website in de gaten voor ons aanbod in 2019.

  Bekijk hier de actuele beschikbaarheid van de surfvakantie naar Frankrijk voor 14-17 jaar.

 • Info & Contact

  Meer info

  Hoe reizen we naar Frankrijk?
  We vertrekken met een touringbus die start in Amsterdam richting Zuid-Frankrijk. We maken onderweg nog een aantal stops om deelnemers op te pikken.

  Wat zijn de tijden van het vertrek?
  Dit verschilt per week en zal een week voor vertrek bekend worden gemaakt. Gemiddeld ligt de vertrektijd op vrijdag tussen 12:00-18:00 en de aankomsttijd o zondag tussen 10:00-16:00.

  Zijn Franse golven moeilijk om op te surfen?
  De Franse golven hebben wat meer kracht dan de Nederlandse golven, hierdoor wordt je gemakkelijker meegenomen door de golf maar ga je ook sneller en is het soms moeilijker om te blijven staan.

  Heb je surfervaring nodig om mee te gaan op dit surfkamp?
  Iedereen is welkom! Van complete beginner tot gevorderde. Meestal heeft de helft van de groep nog nooit gesurft.

  Wat gaan we nog meer voor activiteiten doen?
  We gaan twee keer per dag surfen en verder zijn we zo veel mogelijk op en rondom het strand. Hier kunnen we van alles doen zoals, beach volleybal, powerkiten, frisbeeën en natuurlijk gewoon lekker zonnen!

  De golven in Frankrijk kunnen heel heftig zijn. Is het veilig om in Frankrijk te surfen?
  Onze surfinstructeurs hebben veel ervaring met het lesgeven in Frankrijk en zullen ten alle tijden zorgen dat de veiligheid voorop staat! Daarnaast zijn al onze instructeur gecertificeerd lifeguard en weten dus ten allen tijde bekwaam te handelen.

  Moet ik zonnebrand meenemen?
  Ja! ;)

  Na het lezen van bovenstaande informatie heb je waarschijnlijk super veel zin om deze zomer op Surfcamp naar Vlieland te gaan! Je kunt via het boekingsformulier hieronder het Zomerkamp boeken. Lees voordat je boekt onze algemene voorwaarden goed door! Als je vragen hebt, kan je ons altijd even bellen of mailen.

  Contact

  Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!
  contactpersoon: Jorgo Tanis
  email: zomerkamp@surfana.com
  telefoonnummer: 06 31 74 66 31 (op werkdagen tussen 09:00 en 17:00)

Zomerkamp Frankrijk

Niets is natuurlijk leuker dan Vlieland, Zandvoort of Bloemendaal, maar het Surf Zomerkamp naar Frankrijk komt aardig in de buurt! Test je surfskills op de mooie Franse golven, geniet van het heerlijke zomerse weer en wordt een echte surf pro.

€795p.p.

14 t/m 17 jaar

Background