Waarom Surfana

Een jongetje in wetsuit van het kinderkamp juicht en maakt peace tekens tijdens het surfen van een golf

Surfen

…is de leukste sport die er bestaat! Naast dat het een super sportieve activiteit is creëert het bewustzijn en een connectie met de zee en natuur.

Surfana

…heeft ruim 7 jaar ervaring in het organiseren van camps en het veilig surf les geven aan kinderen.

Onze crew

…is zelf ook gepassioneerd surfer en we delen graag de passie voor de sport! Wij vinden het belangrijk om lekker onszelf te zijn en dit straalt ook over op de kids!

Een paadje op camping de lakens door de groen gekleurde duinen met de versiering van het jeugdkamp bloemendaal

Onze locaties

…zijn de mooiste die je je kunt bedenken voor een zomerkamp! Altijd dicht aan zee en op de mooiste plekjes van de duinen. Elk kamp heeft zijn eigen karakter, is mooi gedecoreerd en er wordt gefocust op de connectie met de natuur.

Wat is het succes van onze zomerkampen?

Simpel gezegd; de juiste mensen op de juiste plek. Dit klinkt eenvoudiger dan het is. Wij zorgen ervoor dat elke functie wordt ingevuld door iemand die liefde en passie heeft voor het werk dat geleverd moet worden. Hierdoor krijgt men energie ipv dat het energie kost. Denk hierbij aan een fanatieke surfer die surfles geeft, een LO docent die kampleider is en een foodie die het eten verzorgd. Deze energie en positiviteit wordt overgedragen op de deelnemers waardoor ze een onvergetelijke week zullen beleven.

Daarnaast hebben we een breed alternatief programma zodat we snel kunnen schakelen mocht een geplande activiteit door bijvoorbeeld weersomstandigheden niet door kunnen gaan.

Waar staan wij voor?

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van zomerkampen en de optimalisatie hiervan, kunnen wij met trots zeggen dat wij de kwalitatief beste en leukste zomerkampen organiseren in de sector. Kwaliteit, plezier en veiligheid zijn de drie peilers die we jaarlijks blijven analyseren en verbeteren.

Wat wij erg belangrijk vinden binnen Surfana is dat ons personeel zich volledig kan focussen op de kids en kan genieten van het werk dat men doet. Door het faciliteren van goede werkomstandigheden creëer je dit. Iedereen is bij ons super gemotiveerd! Het Surfana team is een groep jonge geesten die zelf veel liefde heeft voor surfen en het strand en passie heeft voor de interactie met kinderen. Alle vereiste skills zijn aanwezig!

Een grote groep kinderen van het jeugdkamp vlieland staat samen op de foto in een lange rij in de zee op hun surfboards