zomer surfkamp bloemendaal

Surfana Zomerkamp Bloemendaal

Een avontuurlijke week op het strand en in de duinen!

 • Het kamp

  Ons surfkamp ligt op de mooiste camping van Nederland in Bloemendaal aan Zee: Camping de Lakens. De camping is omringd door het Nationaal park de Kennemer Duinen en de Noordzee is nog geen 10 minuten wandelen. Op het kamp is alles aanwezig om er een toffe week van de maken en je te begeven in de wereld van het surfen! 

  Voor wie?

  Voor tieners die houden van een uitdaging, avontuur en natuurlijk als je graag wilt leren surfen. Je mag mee met ons super vette jeugdkamp wanneer je tussen de 12 en 15 jaar bent. Maak nieuwe buddies op het surfkamp van Bloemendaal en in een week transformeer je in een stoere surfchick of surfdude. Je chillt hem aan het strand en surft de mooiste golven van onze Noordzee! Ben je jonger dan 12 jaar? Neem dan een kijkje op onze kidscamp pagina!

 • Programma

  Wat gaan we allemaal doen?

  Naast iedere dag in de Noordzee dobberen om te surfen en te SUP’en, gaan we de duinen in voor allerlei toffe activiteiten zoals bijvoorbeeld longboarden en gaan we op zoek naar de wilde dieren die leven in de prachtige Kennemerduinen. ‘s Avonds is er tijd om even lekker te ontspannen na een actieve dag of gaan we voor het spannende weerwolven spel. Op vrijdagmiddag sluiten we de te gekke week af met een expression session! Tijdens deze surfsessie kun je jouw beste surftricks showen aan je familie en vrienden.

  Ben je al een keer op zomerkamp in Bloemendaal geweest? Kijk dan ook eens naar het zomerkamp op Vlieland!

 • Data en prijzen

  We organiseren deze zomer 6 weken het Zomerkamp voor de leeftijd 12-15 jaar in Bloemendaal. Je kan dus vrijwel de gehele zomervakantie terecht bij ons voor de vakantie van je leven!

  Ik wil mee!

  Het zomerkamp in Bloemendaal kan vanaf januari worden geboekt. Hieronder staan de data wanneer het zomerkamp plaats zal vinden:

  > Week 29: 14-19 juli
  > Week 30: 21-26 juli
  > Week 31: 28 juli – 2 augustus
  > Week 34: 4-9 augustus
  > Week 33: 11-16 augustus
  > Week 34: 18-23 augustus
  > Week 35: 25-30 augustus

  We zorgen ervoor dat kinderen van dezelfde leeftijd en hetzelfde surfniveau samen les krijgen. Zo krijg je extra goed les! Wil je bij jouw vriendje of vriendinnetje in het groepje? Geef dit aan bij aankomst op locatie, dan regelen wij dit voor je!

 • Info & Contact

  Bij aankomst

  Na aankomst zondag om 17:00 uur op Camping de Lakens treffen wij elkaar op ons jeugdkamp. Na ontvangst geeft onze crew tekst en uitleg over alle vette dingen die op het programma staan. Daarna worden je ouders naar huis gestuurd en dan kan deze te gekke week van start gaan!

  Wat is inbegrepen?

  Het jeugdkamp bloemendaal is inclusief elke dag surfles, gebruik van surfboard en wetsuit, slaapplek op de camping, drie gezonde en lekkere maaltijden per dag bereid door onze chef, een super tof activiteiten programma en natuurlijk een week lang heel veel plezier!

  Contact

  Hebben jij of je ouders nog vragen? Neem gerust contact met ons op!
  Contactpersoon: Jorgo
  email: zomerkamp@surfana.com
  telefoonnummer: 06 31 74 66 31

Zomerkamp Bloemendaal

Aloha! Je bent op de goede plek voor een te gek jeugdkamp in Bloemendaal! Je blijft slapen op ons te gekke zomerkamp in Bloemendaal aan Zee, krijgt elke dag surfles en gaan allemaal toffe activiteiten doen! Wij zorgen voor de meest chille sfeer die je je kunt bedenken!

€525p.p.

12 t/m 15 jaar

Background