Surfana Zomerkamp Vlieland

Beleef de zomer van je leven op het mooiste eiland van Nederland!

 • Het jeugdkamp

  Het jeugdkamp Vlieland is een 6-daagse surfvakantie van zondag t/m vrijdag waarbij je op ongekende manier kennis maakt met het surfen. Je leert leuke nieuwe mensen kennen en je geniet van al het moois dat Vlieland te bieden heeft!

  Voor wie?

  Het surfcamp is voor jongeren die een onvergetelijke vakantie willen beleven. Je leeft als een echte surfer op en om het strand en leert op en leuke en veilige manier de basisvaardigheden van het golfsurfen. Na deze week ben je helemaal klaar voor die surftrip naar Hawaii! Ben je ouder dan 15 jaar? We hebben ook een surfcamp voor 15-17 jarigen!

 • Programma

  Gaan we elke dag surfen?

  In deze topvakantie zal het surfen centraal staan. Onze gecertificeerde instructeurs leren je dagelijks nieuwe dingen zodat je aan het eind van de week met een goede set aan surfskills weer richting huis kan. Naast het surfen hebben we ook veel andere leuke activiteiten zoals Powerkiten, Mini-Golf toernooi, speurtocht, Surf Movie Night en meer!

  Daarnaast kan er volop genoten worden van het muziek- en theaterprogramma van poppodium De Bolder. De agenda stond afgelopen jaren vol met topact als Douwe Bob, Tim Knol, Comedy Train, Typhoon, Chef’s Special en Lucky Fons III. De Bolder wil zichzelf elk jaar overtreffen dus dit belooft veel goeds voor 2017!

  Bekijk hier een voorbeeld van het Weekprogramma

  Ben je al een keer op Vlieland geweest, en is het tijd voor wat anders? Kijk dan eens bij het zomerkamp in Bloemendaal

 • Data en prijzen

  Het surfkamp op Vlieland is een 6-daags zomerkamp van zondag t/m vrijdag (behalve de laatste week). We organiseren deze zomer 7 weken het Zomerkamp voor de leeftijd 12-15 jaar op Vlieland. Je kan dus de gehele zomervakantie terecht op Vlieland voor de vakantie van je leven!

  Ik wil mee!

  Het zomerkamp op Vlieland kan vanaf januari worden geboekt. Hieronder staan de data wanneer het zomerkamp plaats zal vinden:

  > Week 29: 14-19 juli
  > Week 30: 21-26 juli
  > Week 31: 28 juli – 2 augustus
  > Week 33: 11-16 augustus
  > Week 34: 18-23 augustus
  > Week 35: 24-29 augustus (deze week is van zaterdag t/m donderdag)

  We zorgen ervoor dat kinderen van dezelfde leeftijd en hetzelfde surfniveau samen les krijgen. Zo krijg je extra goed les! Wil je bij jouw vriendje of vriendinnetje in het groepje? Geef dit aan bij aankomst op locatie, dan regelen wij dit voor je!

 • Info & Contact

  Meer info

  Waar slapen we?
  We hebben meerdere kampeerbungalows waar 16 bedden in staan per huisje en waarin de jongens en meiden apart slapen.

  Wat voor slaapspullen moet ik meenemen?
  Bedden en matrassen zijn aanwezig. Je hoeft alleen een deklaken, slaapzak en kussen mee te nemen.

  Hoe werkt het wegbrengen en ophalen?
  Onze kampbegeleiders verzamelen de deelnemers in Harlingen-Haven bij de veerbootterminal waarna ze samen met de boot naar Vlieland zullen varen. Op de terugweg gaat dit op dezelfde manier en zullen onze kampbegeleiders de deelnemers weer afzetten in Harlingen-Haven

  Hoe wordt er omgegaan met allergieën?
  Als je dit bij jouw boeking door geeft dan is onze kok op de hoogte en houdt hij er rekening mee.

  De week dat ik mee wil is volgeboekt, kan ik toch mee?
  Als de week is volgeboekt is er in principe geen plaats meer. Wat je kan doen is even bellen/mailen zodat wij je op de reservelijst kunnen zetten. Het komt wel eens voor dat iemand nog wisselt van week of afmeldt. We nemen dan direct contact op om te kijken of je nog interesse hebt om mee te gaan.

  Heb je surfervaring nodig om mee te gaan op dit surfkamp?
  Iedereen is welkom! Van complete beginner tot gevorderde. Meestal heeft de helft van de groep nog nooit gesurft.

  Na het lezen van bovenstaande informatie heb je waarschijnlijk super veel zin om deze zomer op Surfcamp naar Vlieland te gaan! Je kunt via het boekingsformulier hieronder het Zomerkamp boeken. Lees voordat je boekt onze algemene voorwaarden goed door! Als je vragen hebt, kan je ons altijd even bellen of mailen.

  Contact

  Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!
  contactpersoon: Jorgo Tanis
  email: zomerkamp@surfana.com
  telefoonnummer: 06 31 74 66 31 (op werkdagen tussen 09:00 en 17:00)

ZOMERKAMP VLIELAND

Ga met ons mee op het leukste Zomerkamp van Nederland en je hebt de tijd van je leven! Je leert surfen, maakt nieuwe vrienden en doet een heleboel andere leuke activiteiten. Wij gaan tijdens dit jeugdkamp op Vlieland weer een zomer van maken vol plezier en gezelligheid!

€525p.p.

12 t/m 15 jaar

Background

Bekijk de video van het kamp!

Recensies

 • "Beste begeleiders, surfers en mensen van Surfana Vlieland, Dank voor de goede zorgen en de fantastische week die jullie onze dochter bezorgd. Ze is enorm enthousiast thuis gekomen en de week was voor haar echt fantastisch, mede dankzij jullie begeleiding. Onze jongste heeft ook een week op kamp bij Bloemendaal leren surfen en ook daar hebben we zo'n goede ervaring. Gewoon leuk om dit jullie even te laten weten dat we hier happy mee zijn en dankbaar!"
 • "Graag wil ik jullie allemaal bedanken voor de top week die Tijn vorige week bij jullie heeft gehad op het surfkamp! Leuk dat hij en zijn vrienden zo genoten hebben! En dat hij zelfs al een beetje kan surfen... Dank jullie zeer daarvoor en allemaal nog een heerlijke vakantie op Vlieland!"
 • "Enorm bedankt voor het super leuke kamp dat Tijn twee weken geleden bij jullie heeft gehad. Hij kwam gesloopt maar heel enthousiast thuis, en wil zeker volgend jaar weer naar jullie kamp. Dank voor jullie goede zorgen en enthousiasme. Jullie hebben Tijn en zijn vrienden een onvergetelijk topkamp bezorgd! Heel veel plezier nog deze zomer op Vlieland."
 • "Dank voor de goede zorgen en de fantastische week die jullie onze dochter Josha hebben bezorgd. Ze is enorm enthousiast thuis gekomen en de week was voor haar echt fantastisch, mede dankzij jullie begeleiding. Gewoon leuk om dit jullie even te laten weten dat we hier happy mee zijn en dankbaar!"
 • "Lieve mensen, wat heeft mijn dochter genoten op jullie Surfkamp! Het was echt GEWELDIG! Graag wil ik jullie bij deze hartelijk bedanken voor alles. Wat een wereld van verschil met het "strafkamp" van vorig jaar van VINEA, die mensen weten echt NIET hoe het hoort! Jasmijn kwam thuis en het eerste wat ze zei was: "dit waren de leukste dagen van mijn leven!" Welja: Rome/Londen/Parijs/Barcelona, zelfs naar Bali geweest. Dat is toch een groot compliment voor jullie. Ga vooral zo door! Hartelijke groeten van een hele blije moeder. "