Surfana Kidscamp Bloemendaal

Voor stoere kids van 8 tot 12 jaar!

 • Het kamp

  Wat is het Kidscamp?

  Het kidscamp is een kinderkamp voor kinderen van 8 tot 12 jaar, waarbij surfen en strandplezier centraal staat. Of het nu golven surfen, pannenkoeken bakken of surfsieraden maken is, bij ons zul je een onvergetelijke tijd beleven! We hebben al meer dan 5 jaar ervaring met het organiseren van kinderkampen, dus bij ons zit je goed.

  Ben je 12 jaar en wil je blijven slapen? Neem dan een kijkje bij onze zomerkampen in Bloemendaal of op Vlieland.

  Dagelijks een lekkere en gezonde lunch!

  Omdat je van al die activiteiten best wel honger krijgt, zorgen we ook voor een lekkere gezonde lunch en genoeg drinken en gezonde tussendoortjes. Hierdoor kan je optimaal genieten van al het leuks dat dit surfkamp te bieden heeft.

  Waar is het Kidscamp?

  Het zomerkamp wordt gehouden op de surfschool bij Strandtent Rapa Nui en Camping de Lakens in Bloemendaal aan Zee / Zandvoort. De kinderen worden op maandag bij de start van het surfkamp altijd gebracht bij de surfschool.

 • Programma

  Wat gaan we allemaal doen?

  Deze week helpen we je om een ontzettend goede surfer te worden. Je krijgt elke dag 2 uur les van ervaren en gecertificeerde instructeurs van Surfana Zandvoort. Zij leren jou in no-time hoe je het beste op een golf kan surfen. Daarnaast doen we elke dag leuke spelletjes en andere activiteiten, zoals bodyboarden, strandjutten, zandsculpturen bouwen, slacklinen, SUPen, surfsieraden maken en avonturen beleven. We sluiten de week af met een ‘expression session’, een grote verkleedpartij waarbij jij jouw surfkunsten mag laten zien!

  Kijk voor een voorbeeld van het programma hier.

  Het programma kan door weersomstandigheden worden gewijzigd. Ons doel is om te allen tijde een zo leuk mogelijk programma aan te bieden, passend bij de weersomstandigheden die moeder natuur ons brengt!

 • Data en prijzen

  Het kamp is van maandag t/m donderdag van 9:00 tot 17:00 en vrijdag is het een halve dag. De exacte programmatijd voor vrijdag wordt de week van te voren gecommuniceerd en zal zijn tussen 9:00 en 15:00.

  Cool! Wanneer kan ik in 2018 mee op kamp?

  Het kidscamp voor 2019 kan vanaf januari worden geboekt. Hieronder staan de weken wanneer het kidscamp plaats zal vinden:

  > Week 29: 15-19 juli
  > Week 30: 22-26 juli
  > Week 31: 29 juli – 2 augustus
  > Week 32: 5-9 augustus
  > Week 33: 12-16 augustus
  > Week 34: 19-23 augustus

  We zorgen ervoor dat kinderen van dezelfde leeftijd en hetzelfde surfniveau samen les krijgen. Zo krijg je extra goed les! Wil je bij jouw vriendje of vriendinnetje in het groepje? Geef dit aan bij aankomst op locatie, dan regelen wij dit voor je!

 • Info & Contact

  Lees voordat je boekt altijd onze algemene voorwaarden door zodat je weet waar je aan toe bent.

  FAQ

  Waar moeten we ons de eerste dag melden?
  Op maandag starten we altijd op het strand bij de surfschool (bij Strandtent Rapa Nui). Daar word je ‘s ochtends om 09:00 ontvangen en zal je ingedeeld worden in groepjes.

  Ik wil bij mijn vriendjes of vriendinnetjes in een groepje, kan dit?
  Natuurlijk! Geef dit aan bij aankomst op maandag op het strand.

  Ik ben allergisch voor bepaalde voedingsstoffen, kunnen jullie daar rekening mee houden?
  Je kan dit opgeven in het boekingsformulier. Zo zijn wij helemaal op de hoogte en zorgen wij dat jij de voeding krijgt die je mag eten.

  Contact

  Adres: Surfana Zandvoort / Boulevard Barnaart 27 / 2041 JA Zandvoort
  NAVIGATIEADRES: Zeeweg 98 / 2051EC / Overveen (Strandtent Rapa Nui)

  Contactpersoon: Joanne
  Email: bloemendaal@surfana.com
  Telefoonnummer: 06 20 24 90 31

  Heb je een praktische vraag? Zet het dan even op de mail, dat is het makkelijkst voor ons!

SURFANA KIDSCAMP

Heb jij zin in een week lang leuke dingen doen op het strand? Kom dan naar ons kinderkamp in Zandvoort! We gaan elke dag surfen en alleen maar leuke dingen doen. Na een heerlijke dag aan het strand, in de duinen en in zee komen paps en mams je weer ophalen!

v.a.€295p.p.

8 t/m 12 jaar

Background

Bekijk de video van het kamp!

Recensies

 • "Onze kinderen hebben een fantastische week gehad. Ze lopen nog steeds vol trots in hun surf T­shirt rond. Heel veel dank voor alle goede zorgen, de professionele lessen (surfleraar Teddy was hun grootste held), de leuke spelletjes (het theezakje­ruilspel hebben ze hier deze week ook in de straat gespeeld), het lekkere eten, de mooie foto's (!) die jullie hebben gemaakt en de goede sfeer en begeleiding."
 • "Prettige sfeer, betrokken en vriendelijke leiding, liefde voor het surfen voor iedereen voelbaar. het strand opruimen vond ik een subtiele toevoeging en heel goed."
 • "Onwijs goed leuk georganiseerd, leuke vrolijke begeleiding en enthousiaste mensen. Ook voor praatje aan eind van de dag. Kennen de kinderen. Aan het eind van de week zei hij dat het de mooiste week van z'n leven was hihi. Wij genoten van plezier dat hij had en de verhalen elke avond. Daarnaast laat ik hem met een veel geruster gevoel de zee in gaan. Volgend jaar zeker weer!"
 • "Op tijd het programma aangepast aan het weer, goed gevoel over de verantwoordelijkheden die de leiding neemt, ook aandacht voor omgeving en milieu en de ander kinderen in de groep, pluim voor de leiding en de surfcoaches!!"
 • "Hele enthousiaste begeleiding! Ondanks ook wat regen en wind hebben de kinderen zich geweldig vermaakt."
 • "Lotte wil volgend jaar zeker weer. Ze is zelfs aan het onderhandelen met ons of ze niet meer lessen mag nemen samen met Kees. En we moeten nu elke keer aanhoren als we op het strand zijn of de golven wel goed if niet goed zijn! Jullie enthousiasme is duidelijk besmettelijk! ;) dank jullie voor de top week die lot heeft gehad!"
 • We hadden met onze andere dochter al goede ervaringen met dit kamp op Bloemendaal en op Vlieland. Heel leuk is de afwisseling surfen en spelletjes, want een hele dag surfen is veel te vermoeiend voor de kids. Spelletjes waren ook erg leuk begreep ik van onze dochter. We hadden ook wel heel veel geluk met het mooie weer vorige week! Het was top en volgend jaar wil ze weer komen!
 • Voor het tweede jaar op rij, een heerlijke surfweek gehad. Leuke spelletjes (het theezakje­ruilspel is favoriet), veel geleerd bij surfjuf Leonie en aan het eind vd dag beiden heel moe en tevreden. Top: de persoonlijke woorden op het diploma, de aandacht voor gezond eten (rijstcrackers, komkommer, water en veel fruit), en de relaxte omgang (met duidelijke regels) met de kinderen.
 • "Super leuk, goede variatie en was aangenaam verrast dat zelfs tijdens de slechtweer dagen onze zoon heel happy thuis kwam."