Surfana Surfcamp Vlieland

Beleef de zomer van je leven op het mooiste eiland van Nederland!

 • Het surfcamp

  Dit Surfcamp Vlieland is een 6-daagse surfvakantie van zondag t/m vrijdag waarbij je op ongekende manier kennis maakt met het surfen. Je leert leuke nieuwe mensen kennen en je geniet van al het moois dat Vlieland te bieden heeft!

  Voor wie?

  Het surfcamp Vlieland is voor jongeren die een onvergetelijke vakantie willen beleven. Je leeft als een echte surfer op en om het strand en leert op en leuke en veilige manier de basisvaardigheden van het golfsurfen. Na deze week ben je helemaal klaar voor die surftrip naar Hawaii! Ben je nog geen 15 jaar oud? Ga dan naar onze zomerkamp Vlieland pagina!

 • Programma

  Welke activiteiten gaan we doen naast surfen?

  Naast dat je elke dag gaat surfen, gaan we veel andere leuke activiteiten doen zoals powerkiten, SUP’en, speurtocht, Pub-quiz, Mini-Golf toernooi en op Surf Safari naar West-Vlieland. We bouwen kampvuren op het strand en gaan naar optredens in Poppodium De Bolder. Vorig jaar stond de agendsavol met topacts als Typhoon, Miss Montreal, Tim Knol, Comedy Train, Douwe Bob en Chef’s Special!

  Ben je al een keer op Vlieland geweest en wil je helemaal next level op surf trip? Ga dan naar ons Surfcamp in Frankrijk!

 • Data en prijzen

  Ik wil mee! Wanneer kan ik op surfcamp?

  Het Surfcamp op Vlieland is een 6-daags zomerkamp van zondag t/m vrijdag. We organiseren deze zomer 2 weken een surfcamp naar Vlieland voor de leeftijd 15-17 jaar.

  Er kan vanaf januari geboekt worden. Hieronder staan de data wanneer het surfcamp plaats zal vinden:

  > Week 28: 7-12 juli
  > Week 32: 4-9 augustus

 • Info & Contact

  Meer info

  Waar slapen we?
  We hebben meerdere kampeerbungalows waar 16 bedden in staan per huisje en waarin de jongens en meiden apart slapen.

  Wat voor slaapspullen moet ik meenemen?
  Bedden en matrassen zijn aanwezig. Je hoeft alleen een deklaken, slaapzak en kussen mee te nemen.

  Hoe werkt het wegbrengen en ophalen?
  Onze kampbegeleiders verzamelen de deelnemers in Harlingen-Haven bij de veerbootterminal waarna ze samen met de boot naar Vlieland zullen varen. Op de terugweg gaat dit op dezelfde manier en zullen onze kampbegeleiders de deelnemers weer afzetten in Harlingen-Haven

  Hoe wordt er omgegaan met allergieën?
  Als je dit bij jouw boeking door geeft dan is onze kok op de hoogte en houdt hij er rekening mee.

  De week dat ik mee wil is volgeboekt, kan ik toch mee?
  Als de week is volgeboekt is er in principe geen plaats meer. Wat je kan doen is even bellen/mailen zodat wij je op de reservelijst kunnen zetten. Het komt wel eens voor dat iemand nog wisselt van week of afmeldt. We nemen dan direct contact op om te kijken of je nog interesse hebt om mee te gaan.

  Heb je surfervaring nodig om mee te gaan op dit surfkamp?
  Iedereen is welkom! Van complete beginner tot gevorderde. Meestal heeft de helft van de groep nog nooit gesurft.

  Na het lezen van bovenstaande informatie heb je waarschijnlijk super veel zin om deze zomer op Surfcamp naar Vlieland te gaan! Je kunt via het boekingsformulier hieronder het Zomerkamp boeken. Lees voordat je boekt onze algemene voorwaarden goed door! Als je vragen hebt, kan je ons altijd even bellen of mailen.

  Contact

  Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!
  contactpersoon: Jorgo Tanis
  email: zomerkamp@surfana.com
  telefoonnummer: 06 31 74 66 31 (op werkdagen tussen 09:00 en 17:00)

Surfcamp Vlieland

Ben je op zoek naar een chille zomervakantie? Dan ben je bij ons Surfkamp op Vlieland aan het juiste adres. Naast onze uitdagende activiteiten genieten we van het muziek- en theaterprogramma van Poppodium De Bolder. Dit surfcamp heeft alle ingrediënten voor de ultieme vakantie!

€525p.p.

15 t/m 17 jaar

Background

Bekijk de video van het kamp!

Recensies

 • "Onze dochter, heeft afgelopen week deelgenomen aan het surfkamp. Wij wilden jullie even laten weten dat ze het waanzinnig leuk heeft gevonden! Heel fijn om zo'n enthousiaste dochter weer thuis te krijgen. Alles was top (en dat voor een puber:))"
 • "Lauren vond het surfkamp zeer leuk. Bedankt Surfana Vlieland. Topleiders!"
 • "Beste surfers, Tarik heeft genoten, het was echt een topweek. En jullie hebben ook geluk gehad met het weer. Tarik wil volgend jaar op surfkamp in Frankrijk! Dus we houden jullie website goed in de gaten. Veel dank voor de organisatie en goede begeleiding en wie weet tot volgend jaar!"
 • "Het was voor mij een heerlijke week vakantie waarin je nieuwe mensen ontmoet. Super was de afwisseling van het surfen met het ontspannen op het strand en op het camp. I miss it already!"